• Zondags selectie op trainingskamp naar Arnhem

4 jan 2019
  • Vrijdag 11 januari vertrekt de zondag selectie naar Arnhem om zich voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Zowel de zondag 1 als de zondag 2 staan er momenteel goed voor en hopen dit ook vast te houden tijdens de 2e seizoenshelft. Om 13:15 uur vertrekken beide teams en staf naar Arnhem waar in de middag een activiteit op het programma staat. Zaterdag in de ochtend staat er wederom een activiteit op het programma. In de middag zal er gevoetbald gaan worden tegen ESA uit Arnhem. Om 14:30 uur spelen zowel de zondag 1 als de zondag 2 tegen ESA. Na afloop is er een gezellig samenzijn met onze gastvereniging. Zondag 13 januari zal de selectie om 13:00 uur weer arriveren in Ilpendam.

Op dinsdagavond 15 januari om 20:00 uur zal Ilpendam (zon)1 een oefenwedstrijd gaan spelen tegen het in de 3e klasse uitkomende Diemen (zon)1. Ilpendam (zon)2 zal deze avond een oefenwedstrijd spelen tegen Kwadijk (zon)1 in Kwadijk.

Zondag 20 januari staat de eerste wedstrijd van de 2e seizoenshelft voor Ilpendam (zon)1 op het programma en zal dan meteen thuis aantreden tegen directe kampioenskandidaat Fortius. In de ochtend mag Ilpendam (zon)2 om 10:30 uur voetballen voor de beker thuis tegen sv. Parkstad.

Alle trouwe supporters willen wij nog een goed en sportief 2019 toewensen en hopen dat jullie ook dit jaar de zondag selectie komen aanmoedigen.