• Winterstop en Corona maatregelen update

18 dec 2020
  • Corona update vanuit het bestuur:
    Afgelopen maandag heeft de Nederlandse regering nieuwe en helaas strengere corona maatregelen aangekondigd. Nederland is vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe.

Maar wat houden deze nieuwe coronamaatregelen in voor onze club en onze leden:
    Allereerst de volwassen:  Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën op minimaal 1,5 meter afstand, en alleen buiten. Dit betekent dus dat we wederom terug moeten naar trainingen waarbij in tweetallen wordt getraind.
    Voor de jeugd: Kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten. Voor de jeugd veranderd er dus gelukkig niets.

Alle overige regels zoals die nu gelden blijven van toepassing dus als u Klachten heeft, blijf thuis en laat u testen, houd 1,5 meter afstand van anderen, was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog. De kleedkamers en de kantine blijven gesloten.

Winterstop

De trainingen van de jeugd liggen vanaf 5 december stil. De onderbouw is vanaf die dag begonnen met de winterstop. De bovenbouw is op dit moment bezig met de laatste trainingen van dit jaar en de selectie teams hebben ook de training voor 2020 afgesloten.

Na dinsdag 12 januari starten we de trainingen weer op. We zullen met de jeugd teams communiceren wanneer we precies weer beginnen en op welke tijden. Dit is met name afhankelijk van de ontwikkeling rondom het coronavirus.

Maar voor nu gaan we met elkaar eerst er even genieten van de winterstop om te rusten en nieuwe energie op te doen om in het nieuwe jaar weer met frisse moed te beginnen.