• Winst bij de penalty's

  14 okt 2018
 • Zaterdag \"de slag om de pont\" tegen onze buren van Purmerland. Onder leiding van Fabian bleek al snel dat de jo10-1 van Purmerland niet hoort in de 5e klasse en dat ze een maatje te groot waren voor onze toppers.

  We speelde op het achterste veld en die blijkt toch lastig bereikbaar voor de minder mobiele toeschouwer ( agenda puntje voor het bestuur ) maar vanaf een afstandje kon je duidelijk zien dat iedereen enorm hun best deed en Dex er 4 in het netje knalde!! Ondanks de inzet lukte het niet om Purmerland af te stoppen.

  We hebben wel ontdekt dat Fleur een enorm talent heeft in het \"uit het doel kijken\" van de bal zodat ze op de lat of de paal belanden. Anders was de uitslag nog wat verder opgelopen in de 1e helft. Ook Frederike in de 2e helft heeft er nog aardig wat weten tegen te houden en het was mooi om te zien dat we ondanks de achterstand toch beleven vechten om de bal. Klasse gedaan allemaal !!

  Het mooie is dat het harde werken uiteindelijk ook is beloond. De penalty's werden namelijk glansrijk gewonnen met 5-4 en zodoende stapte we toch nog met een goed gevoel van het veld.

  Zaterdag uit naar Volendam, kortom weer een nieuwe kans op de 1e overwinning en Henk is er dan ook weer bij.

  Fabian en Marnix