• Verbouwing keuken en kantine

29 nov 2022
  • Vrijwilligers gevraagd:

Voor de keuken en berging ruimte is een plan opgesteld, waarbij de keuken een face lift krijgt en de berging (naast opslagruimte), ook ingericht wordt voor wedstrijdsecretaris activiteiten.

Deze aanpassingen zijn weergegeven op de platte grond tekening van beide ruimten.

Om de kosten voor de werkzaamheden zo laag mogelijk te houden, zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de uitvoering van deze aanpassingen.

De activiteiten waarvoor wij vrijwilligers vragen zijn:

1. Demontage en afvoeren: van kasten, apparatuur, het slopen van tegelwanden en assisteren van vakmensen. (geen vakkennis nodig).

2. Timmerwerkzaamheden: het maken en plaatsen van kasten, aanhelen van wanden en ophangen van onderdelen. (Vakkennis gewenst)

3. Electra: Het aanpassen van de elektrische installatie voor de apparatuur en verlichting. (Vakkennis gewenst)

4. Stucwerk: Het aanbrengen van stucwerk op de wanden (Vakkennis gewenst)

5. Loodgieters werk: Het installeren en aansluiten van waterleidingen, CV platen en het isoleren van leidingwerk. (Vakkennis gewenst).

6. Schilderwerk: Het aanbrengen van een coating op de nieuw gestucte wanden en het schilderen van houtwerk. (vakkennis gewenst)

Het werkplan voor deze werkzaamheden moet nog worden opgesteld, maar voor het kostenplan willen we graag weten wat we kunnen besparen door de inbreng van vrijwilligers.

Indien u wilt helpen bij de uitvoering van deze activiteiten, verzoeken wij u om dit aan te geven op de bijgaande invul formulieren met Naam, Tel no. of E mail adres.

De uitvoering van deze werkzaamheden is gepland in April 2023
    Bij voorbaat dank voor uw medewerking.