• Uitstel ledenvergadering

19 okt 2020
  • Beste leden,

Zoals jullie allemaal weten houden we in November altijd onze jaarlijkse ledenvergadering.

Gezien de huidige corona maatregelen en de veiligheid voor ons allemaal. Hebben we besloten het dit jaar anders te doen en de vergadering nog even uit te stellen. Wellicht lukt het nog in December of Februari of anders gaan we het online organiseren. Kortom, later meer op dit punt.

De jaarcijfers zijn inmiddels wel al opgesteld en ook de begroting is opgesteld rekening houdend met de forse gevolgen die corona heeft voor de club.

We hebben inmiddels gebruik gemaakt van de bestaande regelingen:
    NOW regeling
    TASO 1 en 2
    KNVB / Korting op afdracht
    Gemeente Waterland / Landelijke Overheid 3 maanden vervallen van de huur van de velden.
    TVL-regeling
    ​Heineken / retour regeling voorraad 1e lock-down

​Verder hebben we de kosten waar mogelijk gereduceerd en zijn we zeer blij met de trouwe leden die hun contributie allemaal hebben betaald en de sponsoren die naar hun mogelijkheid blijven bijdragen aan onze club! ​Bedankt daarvoor !!!!

Ook hebben we een aantal leuke sponsor acties gehad die goed zijn voor de clubkas., zoals de DEEN clubactie die ons € 750,- heeft opgeleverd! DEEN en de Spaarders, Bedankt !!
    De aankomende weken gaan we verder bekijken welke acties we nog gaan opzetten ​o.a. samen met de Club van 100 en vanuit andere enthousiaste leden.

​Let daarom goed op onze website en de FB pagina. Er komen wat leuke zaken aan !!

Het bestuur van SV-Ilpendam