• sv Ilpendam dames 1 wint ook haar 2e competitiewedstrijd nu met 2-6

7 okt 2021
  • De dames van trainer-coach Ron Barteling beginnen langzaam warm te draaien. Enkele goede speelsters hebben zich bij het team gevoegd en de voorbereiding was nog rommelig, maar de laatste weken zien we een duidelijke stijgende lijn in het spelletje. Zodra de dames op het veld staan willen ze allemaal maar één ding en dat is winnen. Gecombineerd met plezier en gezelligheid met elkaar gaan we nu ook de resultaten terug zien.
    Deze uitgestelde uitwedstrijd was nu doordeweeks gepland. Uit tegen Schoten in Haarlem. Een leuk reisje naar Haarlem. Met 16 dames in de kleedkamer werd de voorbereiding gestart.
    Vanaf het begin signaal gingen beide teams voor de overwinning. Over en weer leuke aanvallen en kansen. Ruststand 2-3. Na rust waren het de Ilpendammers die voor de zege vochten. Zij streden voor elke bal en met name de team vreugde na een goal sprak voor zich.
    Een prachtig resultaat, met een overwinning op zak terug naar Ilpendam 2-6!

Met 6 punten uit 2 wedstrijden doen de dames goed mee. Zowel Volendam als SDZ hebben ook 6 punten en laat deze laatste SDZ nu a.s. zondag de tegenstander zijn?
    Dus een mooie kraker om de koppositie vast te houden.

A.s. zondag uit om 12.00 uur tegen SDZ Amsterdam. Komt u ook kijken?

Gefeliciteerd dames met deze terechte overwinning.

Dit smaakt naar meer.