• Super zondag 3 oktober

  30 sep 2021
 • 3 oktober 2021 is het feest op de club; 

  We nodig iedereen uit om te komen kijken naar hetgeen we hebben gerealiseerd op de club. dankzij de inzet van vele en de subsidie van de overheid en de steun van de Rabobank. Tevens bedanken we deze middag Peter Komen, onze inmiddels oud-voorzitter, die terug getreden als voorzitter op d elaaste jaarvergadering. Door de corona konden we dit nog niet eerder met elkaar doen en uiteraard nodigen we tegelijk iedereen uit om ons 1e elftal aan te moedigen bij hun 1e thuiswedstrijd van de competitie. 

  Zie onze Corona regels ivm de entree van de kantine.

  Op het programma deze zondag:


  - Afronding / open dag van ons duurzaamheidsproject;

  Vandaag kun je zelf kijken naar de werkzaamheden die zijn gedaan: dak kantine, zonnepanelen, dubbele beglazing. Tevens geven we inzicht in de volgende fase van de verbouwing van de kantine en de verdere plannen die de club heeft. 


  - Aftreden van onze Ere-Voorzitter Peter Komen en onze Supportersvereniging / kaartclub (+/- 16:30 )

  Nadat Peter bij de laatste ledenvergadering officieel is terug getreden en Edwin Vreedeveld in functie is getreden. Hebben we nog niet gelegenheid gehad om pter te bedanken voor zijn verdiensten voor de club. Vandaar dat we nu het wel weer kan het alsnog graag met elkaar Peter willen bedanken. We nodigen daarom ook alle leden uit om te komen.

  Verder staat we stil bij de opheffing van onze supportersvereniging na een perioden van 37 jaar. We nodig dan ook alle oud leden uit om even langs te komen en met elkaar een borrel te drinken en oude verhalen op te halen. 

  - 1e competitie wedstrijd thuis / Ilpendam 1 tegen RCH 1 aftrap 14:00 uur. en Dames 1 tegen FIT VR3

  Kom ook onze teams aanmoedigen in hun strijd voor een goed resultaat. 

  Programma:

  14:00 Ilpendam 1 - RCH 1 

  14:00 Ilpendam Vr 1 - Fit Vr 3 

  11:45 Ilpendam 3 - Westfriezen 7

  11:30 Ilpendam 2 - WSV 30 2

  10:00 Ilpendam VE 35+1 - Rood Wit Zaanstad VE 35+1