• Spektakel in Amsterdam Noord

6 sep 2021
  • De kop is eraf en wat voor een opening hebben we gehad afgelopen zaterdag op het mooie complex van SV de Meteoor.

Na veel inzet en strijd zijn we na de ruststand van 3-1 uiteindelijk 2 minuten voor tijd door een goal van Joep op 5-6 gekomen. Armen in de lucht, opluchting en blijdschap. Winst in onze eerste wedstrijd sinds, heel lang geleden...

Man van de wedstrijd was Lucas maar iedereen heeft het uitstekend gedaan met een grote pluim voor Yerne die het doel uitstekend heeft verdedigd als stand-in.

Een mooi begin van het seizoen en een goede stimulans om er nog een stapje op te doen bij de trainingen en de volgende partij tegen Weesp JO15-2 aankomende zaterdag thuis om 14:00 uur.

Tot dan, Marnix.