• Selectie uitje SV Ilpendam bij H20 in Purmerend

  8 jul 2021
 • De selectie van sv Ilpendam heeft dit vreemde "corona" seizoen afgesloten bij H20 in Purmerend. Tevens het startsein gegeven op het nieuwe seizoen.

  Het hele jaar door heeft de selectie van sv Ilpendam doorgetraind. Eerst met 2 tallen, daarna met 4 tallen en vervolgens volledig met alle spelers. Dit is een groot compliment waard, zowel aan de spelers als aan de staf.

  Een gemotiveerde groep, welke ondanks alle beperkingen, toch heeft bijgedragen aan de leuke trainingen en oefenwedstrijden. Met als klap op de vuurpijl het 7x7 toernooi t/m 27 jaar en het sixen toernooi met alle teams. 

  Het jaarlijkse trainingskamp kon dit seizoen dan niet doorgaan, maar de voltallige selectie kreeg bij H20 Esports Experience een leuke en interessante middag voorgeschoteld met diverse spelletjes op het gebied van Virtual Reality Experience, Formule 1 Racing, Esports WALL Games en nog enkele spellen. In diverse groepjes konden alle spelers zich vermaken met deze activiteiten.

  Een zeer geslaagde middag met elkaar. Na afloop was de selectie bijeen in een aparte ruimte waarbij zij zich nog de nodige uurtjes konden vermaken met elkaar, onder het genot van een warme hap, drankje en muziek. Hiermee werd  het seizoen afgesloten en het startsein op een nieuw seizoen gegeven.

  De mannen van Johnny, Fred, Jurgen en Marco worden in augustus weer verwacht op de 1e training van het nieuwe seizoen.