• Selectie nieuws sv Ilpendam seizoen 2020-2021

6 jul 2020
  • Vanaf half mei, toen er groen licht werd gegeven om te kunnen trainen, is de voltallige selectie 1e en 2e van sv Ilpendam volgens de regels van de RIVM begonnen aan hun 1e deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onze nieuwe hoofdtrainer Johnny Merks en zijn assistenten Jurgen en Fred konden op deze manier aan elkaar wennen, maar ook tegelijkertijd de gehele selectie aan het werk zien. Ook de paar nieuwe spelers sloten gelijk aan. Nu na een intensieve 1,5 maand trainen achter de rug klinken er vooral veel positieve geluiden. Sfeer is prima, inzet op de training was goed, alom tevredenheid.

Daar waar menige clubs een batterij nieuwe spelers halen en ook veel selectie spelers zien verdwijnen, heerst er bij sv Ilpendam een oase aan rust.  Op Nick van Eeuwen na, die gaat in een lager team voetballen, zijn alle selectie spelers onze club trouw gebleven (dat zegt toch wel genoeg) Ondanks de interesse van andere clubs blijft sv Ilpendam interessant voor de spelers om hier te blijven en willen presteren. Daarnaast sluiten 4 nieuwe spelers zich aan bij de selectie w.o. wederom enkele jonge spelers die een kans krijgen zich op de kaart te zetten.

Nieuw in de selectie:

Frank Bos:

Supporters zouden kunnen denken, is dat die snelle Frankie van 3 jaar geleden? Toen nog 1 van die ongrijpbare, snelle voorhoede speler in het 1e elftal. Door omstandigheden moest hij stoppen en ging daarna bij vrienden in een lager team voetballen, maar na een goed en aangenaam gesprek te hebben gehad met de staf, de verwachtingen uitgesproken, heeft hij zich aangesloten bij ons. Welkom Frank, fantastisch dat je weer terug bent.

Fabian Dremmen:

De 19 jarige Fabian speelde vanaf zijn jongste jeugdjaren bij sv Ilpendam om vervolgens enkele jaren t/m de JO19-1 bij een andere club te spelen. Fabian is de neef van mede selectie lid Joshua v.d. Lee, ook al een jeugdig selectie lid. Speelt links of rechts voor is snel en heeft een goed schot. Fabian ook jij heten wij van harte welkom en mooi dat je weer terug bent bij de club waar je ooit bent begonnen.

Tim van Putten:

Was al regelmatig aan het kijken op zondag bij ons 1e, waarin enkele vrienden, Mike en Stan, van hem spelen. De 23 jarige Tim heeft in de jeugd van ZOB goede jaren gehad en wilde na een selectie jaar in een vriendenteam spelen. Inmiddels nu een paar jaar verder en wilde graag de overstap maken naar sv Ilpendam. Gezelligheid in combinatie met een kans te krijgen om als jonge speler hogerop kunnen spelen is zijn drijfveer. Dit gaat hij zeker vinden bij sv Ilpendam. Welkom Tim.

Shaquille Rellum:

De 23 jarige speler komt van asc de Volewijckers zat.1.  Zocht wat nieuws en via via kwam hij bij onze club terecht. De doorslag voor hem om te kiezen voor sv Ilpendam was o.a. zijn zeer prettige ontvangst bij de club. Werd goed opgevangen door zowel de trainers als de medespelers. Goed niveau en ook hij zag al snel dat de selectie grotendeels bestond uit veel jonge spelers in combinatie met enkele routiniers. Op de trainingen kon je zien dat hij een zeer snelle behendige voorhoede speler, die het netje snel weet te vinden. Ook Shaquille heten wij welkom.

Zondagochtend om 9.30 uur was er nog de laatste selectie training. Om 11.30 uur was het eindsignaal en werd er al uitgekeken naar de eind BBQ in de avond. Tijdens deze gezamenlijke BBQ werden er nog mooie woorden gesproken door de trainer over ieders inzet, passie en plezier met elkaar. Ook assistenten Fred en Jurgen hadden er zin in. Een zeer gretige groep. Een mooie afsluiting na en toch wel onverwachte lange voorbereiding (Coronatijdperk) in de maanden mei en juni.

Dinsdag 4 augustus worden de spelers weer verwacht en start het 2e deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het werd nog een lange en gezellig avond!

Blijf gezond en tot ziens op de Ilpendamse velden in augustus.