• Remco Sint gaat voor 3e jaar Ilpendam

  18 jan 2019
 •  Tijdens het 3 daagse trainingskamp, dit keer in Arnhem, met de voltallige selectie 1e en 2e, zijn er gesprekken geweest met het Bestuur.

  In zijn 1e seizoen bij sv Ilpendam streden zij lange tijd mee om het kampioenschap. In de na competitie viel toen het doek.

  Ook dit jaar doet de ploeg van Remco Sint het uitstekend. Met 1 punt achterstand van de koploper Nieuw West en met een groot aantal ploegen net daaronder is het ongekend spannend in de 4e klasse E.

  Onder leiding van Remco Sint staat er dit seizoen wederom een gemotiveerde selectie, een brede jonge groep spelers. Volgens Remco zit er in deze selectie nog veel potentie. sv Ilpendam heeft als club altijd oog voor zelf opgeleide sv Ilpendam spelers. Om deze dan vervolgens door te laten stromen naar de selectie. Dat maakt deze club dan ook zo bijzonder. Remco past heel goed in dit plaatje. Sfeer is prima, een uitstekende trainingsopkomst en de samenwerking tussen de stafleden verloopt naar wens.

  Beide partijen hebben hun vertrouwen uitgesproken om een jaar verder te gaan. Samen met assistent trainer Fred Out en keepers trainer Marco Dekker zullen zij volgend jaar aan het roer staan bij de club uit Ilpendam.

   

  Namens bestuur s.v.Ilpendam