• Pupil vd Week: Vince Terburg

30 jan 2019
  • De Pupil van deze week bij de wedstrijd tussen Ilpendam en Taba 1 op zondag 3 februari is: Vince Terburg

Vince is bezig aan zijn eerste jaar bij SV Ilpendam. Hij speelt nu in onze JO11-1. Hij is een echte linkspoot, een stylist die graag zijn tegenstander op het verkeerde been zet. Links in de verdeding maar ook op het middenveld staat hij elke zaterdag zijn mannetje. Als tegenstander heb je altijd een lastige wedstrijd. Vince blijf lekker zo doorgaan, wij genieten elke week weer van je voetbal kwaliteiten.

Vince wij wensen je een leuke en leerzame dag bij de spelers van het eerste.

Programma:
    Gaarne melden in de bestuurskamer om 12.30 uur en vragen naar Marco Dekker. Breng wel je voetbalschoenen en scheenberschermers mee.

Pupil van de week is mede mogelijk gemaakt door sponsor:
    Abma Schreurs Advocaten Notarissen