• Pupil vd Week: Lars Tump

  3 nov 2021
 • De Abma Advocaten Pupil van deze week bij de wedstrijd tussen SV Ilpendam 1 en Sporting Martinus 1 op zondag 7 november is: Lars Tump

  Lars is al van jongs af aan lid bij SV Ilpendam en dat Lars bij SV Ilpendam zou gaan voetballen stond al vast op de dag dat hij geboren werd. Zijn vader en ook zijn Opa gingen hem voor als speler in het wit/ blauw van SV Ilpendam. De familie had nog wat leuke foto’s van opa en vader zoals jullie hier onder kunnen zien. Opa Ernst Tump woonde naast het voetbalveld aan de Jaagweg. Zijn oma Els Bouwmeester, uit Watergang, heeft ook nog bij SV Ilpendam gevoetbald.

  Lars is een all rounder op het veld. Speelt op dit moment in de JO12-1 en speelt daar veel als rechtsbuiten maar Lars heeft ook op doel gestaan en was zeker geen onverdienstelijke keeper. Als voetballer is hij een harder werker met een goed schot. Ook is hij een speler met die goed het overzicht behoudt en altijd vrij loopt. Kortom een heerlijke voetballer en een genot om naar te kijken op het veld.

  Lars we zijn blij dat je elke week bij SV Ilpendam te zien voetballen, we genieten elke week van je tomeloze inzet en plezier, tenslotte wensen we je een leuke en leerzame dag bij de spelers van SV Ilpendam 1. 


  Programma:
  Gaarne melden in de bestuurskamer om 12.45 uur en vragen naar Martijn de Rijk (bestuurskamer). Breng wel je voetbalschoenen en scheenbeschermers mee.

  Pupil van de week is mede mogelijk gemaakt door sponsor: Abma Advocaten