• Peter Kool aangesteld als trainer coach dames 1 sv Ilpendam

  28 apr 2020
 • Hij werd al eerder genoemd tijdens het corona nieuws van de club, maar nu is het dan zover.

  Peter Kool de 50 jarige enthousiaste trainer uit Purmerend, zal in het nieuwe seizoen 2020-2021 onze eveneens enthousiaste dames 1 team gaan trainen en coachen. Peter wordt de nieuwe hoofdtrainer/coach voor de dames 1. Afgelopen seizoen heeft hij al enkele malen gekeken en raakte na enkele gesprekken met de speelsters enorm enthousiast. Is al vele jaren actief als trainer en coach en heeft veel ervaring opgedaan bij zowel meiden teams MO11 t/m MO19 als met senioren dames.  

  Als ervaren trainer en coach wil Peter onze dames 1 graag begeleiden en hun talenten verder te gaan ontwikkelen.

  sv Ilpendam heeft in de afgelopen jaren veel energie gestoken in het meiden voetbal, wat inmiddels zijn vruchten begint af te werpen. Sinds vorig jaar ook met het dames voetbal. Met een dames 1 team op zondag en een dames 1 35+ op de vrijdagavond.

  Het is goed om te zien dat sv Ilpendam enthousiaste en talentvolle meiden teams heeft t.w. een MO17, MO13, MO12 en MO11. Het zou mooi zijn om al deze talentjes iets bij te brengen de komende jaren, zodat het meiden en dames voetbal bij sv Ilpendam een stabiele toekomst krijgt wat het ook verdient. Kijkend naar de nieuwe aanmeldingen via mond op mond reclame zijn wij als club op de goede weg. Dit enthousiasme zien wij dan ook terug bij de vrijwilligers rondom het meiden en dames voetbal. Samen zullen wij het moeten doen. 

  Wij als vereniging willen hierin investeren en zijn dan ook zeer verheugd dat Peter Kool deze stap heeft gezet om onze club hierin te willen ondersteunen. Wij kijken uit naar deze samenwerking.

  Welkom Peter.

   

  Bestuur

  sv Ilpendam