• Overlijden Rutger Kramer

  12 dec 2018
 • Eerder deze week bereikte ons het afschuwelijke bericht dat Rutger Kramer op 42-jarige leeftijd totaal onverwacht is overleden na een tragisch auto ongeluk. Rutger was al geruime tijd niet meer in Ilpendam woonachtig, maar heeft in het verleden veel voor S.V. Ilpendam betekend. 

  Zo was Rutger al op jeugdige leeftijd bereid om de vele Lotto formulieren op te halen bij de Ilpendammers die meespeelden. In die tijd een welkome extra inkomstenbron voor S.V. Ilpendam.  Op latere leeftijd had Rutger al goed door dat zijn kwaliteiten meer lagen in het regelen en organiseren dan in het voetballen zelf.

  Zo heeft hij een aantal jaar met veel enthousiasme bijna de volledige jeugdafdeling van S.V. Ilpendam draaiende gehouden. Want zo was Rutger, op het moment dat hij iets deed, deed hij dat met volledige toewijding en 150% inzet. En omdat dit zich afspeelde in een tijd waar mobiel, email en whatsapp nog niet beschikbaar was voor iedereen, werden Rutger en ook zijn ouders vaak lastiggevallen door de vele telefoontjes op de vrijdagavond omdat er weer iets geregeld moest worden voor de jeugd op zaterdag. Voor S.V. Ilpendam was Rutger een onmisbare kracht.  

  Wij wensen Lenny en de kinderen, Piet en Jenny, Leontien en Marco, Marije en Patrick en hun gezinnen alle kracht toe die zij nodig hebben om met dit grote verlies om te gaan. 

  Bestuur S.V. Ilpendam