• Nieuws van de club van 100

  7 mrt 2023
 • De Club van 100 verwelkomt een zestal nieuwe commissieleden! 
   
  Hidde Glastra, Jochem Achterberg, Kevin Broers, Aaron Meilof, Patrick de Graaf en Alex Klaver vormen samen met 'oudgediende' Roy Eijkelboom de nieuwe commissie.
   
  Zij nemen het stokje over van Arno Gimpel, Jacco van Oostveen, Henk de Boer, Mareille Zeegers-Macco en Patricia Dankbaar, die de afgelopen jaren de commissie vormden. 
   
  De Club van 100 helpt om bijzondere projecten te realiseren voor de vereniging. Deze projecten zijn een initiatief van de Club van 100 en zijn bedoeld om betrokkenheid te creeren, de sfeer te verhogen en positief bij te dragen aan de ontwikkeling en de uitstraling van SV-Ilpendam. Denk aan activiteiten als de Nieuwjaarsreceptie en het Sixentoernooi. De Club van 100 staat formeel los van het bestuur. De middelen blijven ook binnen de Club van 100 en vallen niet vrij aan de club. Wie lid wil worden van de Club van 100, betaalt elk jaar een vast bedrag 'contributie' van € 25,- 
   
  Ben jij al lid van de Club van 100? Aanmelden kan via svilpendam100@gmail.com
   
  Het bestuur van SV Ilpendam is blij met de nieuwe commissieleden en wil de oude leden bedanken voor hun jarenlange inzet! Het is fantastisch om te zien dat er weer 6 leden opstaan om de club te helpen. Het bewijs dat onze club leeft en dat het met elkaar ook lukt om taken weer door te geven aan een nieuwe groep!! 
   
  Het bestuur van SV-Ilpendam