• Corona update

5 nov 2021
  • Beste Sv Ilpendam leden,

Hoogstwaarschijnlijk heb je meegekregen dat met ingang van zaterdag 6 november de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt. Dat houdt in dat er niet alleen een QR code of geldig negatief testbewijs nodig is om in de kantine te verblijven, maar nu ook voor het doen van alleen een bestelling.

Niet alleen de kantine, nu ook de kleedruimtes, toiletten en het omheinde terras mogen alleen gebruikt worden door leden en bezoekers die in het bezit zijn van hun persoonlijke QR code of een geldig negatief testbewijs.

Deze regels gelden niet voor onze vrijwilligers die binnen onze vereniging een functionele taak vervullen. Zij zijn voor die specifieke momenten door de overheid vrijgesteld van de maatregelen.

Wij beseffen dat dit het voetbalplezier zeker niet ten goede zal komen, maar willen al onze leden vragen om de door de overheid opgelegde coronamaatregelen op ons terrein te respecten.

Wij als bestuur zijn zeker niet blij met deze opgelegde maatregelen omdat dit leidt tot het gedwongen onderscheid moeten maken tussen niet en wel gevaccineerden binnen onze club. Dit terwijl juist ontmoeting en saamhorigheid centraal moet staan, zeker tijdens deze voor ons allemaal roerige tijden.

Neem je eigen verantwoordelijkheid, heb je coronaverschijnselen, blijf dan thuis.

Controles vinden plaats door onze eigen vrijwilligers, leden van sv Ilpendam dus. Wees daarom svp coöperatief wanneer iemand je controleert. Laten wij er met ons allen het beste van maken. Dit gaat weer voorbij.

Namens het bestuur, alvast dank voor jullie medewerking.

Voorzitter; Edwin Vreedeveld.