• MELD JE AAN – MELD JE AAN – MELD JE AAN – MELD JE AAN – MELD JE AAN

30 jun 2021
  • Onze voetbalvereniging, SV Ilpendam, is een fijne, gezellige en veilige plek om te sporten voor onze seniorenteams en onze jeugdploegen. Door corona is het afgelopen jaar helaas grotendeels in het water gevallen. Maar wij kijken uit naar het volgende seizoen, dat er hopelijk véél beter uit gaat zien dat het huidige.

Een vereniging kan echter alleen maar functioneren met de inzet van vrijwilligers. Daarom hebben we je hulp keihard nodig. Om onze vereniging een fijne sportclub te laten blijven, hebben we voor het nieuwe seizoen dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers voor een aantal zaken.

We zoeken:

Kantine- en keukenmedewerkers
    Dit houdt in het draaien van kantinediensten en het verzorgen van de catering in de keuken. Het betreft diensten van ongeveer 4 uur op de zaterdag en/of zondag in een rooster. Ervaring is absoluut geen vereiste, want we zullen je uiteraard goed voorbereiden en begeleiden, waar dat nodig is. Je kunt zelf de frequentie van je beschikbaarheid aangeven.

Medewerkers voor de schoonmaakploeg(en)
    De schoonmaak van de kantine en de kleedkamers vindt momenteel plaats op de maandagen. Dit kan echter ook op een ander tijdstip. Ook hierbij geldt: vele handen maken licht werk.

Gastheren/-vrouwen
    Tijdens de weekenden, dat de selectie (of alleen het eerste elftal) thuis speelt, willen wij graag de scheidsrechter netjes ontvangen. Je zorgt dan voor een drankje vooraf en vraagt wat de scheidsrechter in de rust wil drinken. Je ontvangt ook het bezoekende team en zorgt dat deze de weg vindt naar de kleedkamer. Bij aanvang van de wedstrijd roep je de namen van de teamleden om en je meldt via de microfoon de gemaakte doelpunten en de tussenstand. Kortom: je bent op de zondagmiddag het visiteplaatje van de vereniging. Bij meerdere aanmeldingen kunnen we ook hiervoor een rooster maken.

Als je kwaliteiten hebt, die niet tot zijn recht komen in genoemde functies, maar die onze club zeker kan gebruiken, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Alle hulp is welkom, dus heb je een paar uurtjes over en vind je het leuk om met andere vrijwilligers je steentje bij te dragen aan onze vereniging, meld je dan aan.

Ook als je al vrijwilliger bij onze vereniging bent, wil ik je vragen je even opnieuw aan te melden.  Dit om weer tot een goed overzicht te komen.

AARZEL DUS NIET EN MELD JE AAN!!! VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!!!!

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar: m.hollander55@quicknet.nl of telefonisch op nummer 06-22271162.

Er vinden in juni a.s. ook nog wat evenementen plaats, waarvoor wij nog wat helpende handen kunnen gebruiken.

>>>> Invullen op je mobiel <<<<