• Maatje te groot, maar wel veel plezier!

22 sep 2018
  • Vandaag de eerste wedstrijd in de competitie; uit naar AFC IJburg. Hoe zou het het team vergaan na de vorige wedstrijd, waar we wel verloren maar ook een aantal keer goed in de aanval gingen.

Het team was compleet en met Rowan op doel begonnen we tegen de wind in. De wind en de tegenstander bij elkaar opgeteld was wat te veel voor de kanjers. Het moest dus gebeuren na de rust en een lekker glas limo. En jawel, het ging een stuk beter met de wind in de rug; 3 mooie doelpunten dankzij goed werk van iedereen. Dex en Henk maakte de doelpunten, Frederike, Sam, Ilse en Fleur buffelde achter de bal aan en we kregen nog een paar goede kansen, Frederike met een knal van afstand was het dichts bij nog een goal.

IJburg speelde goed en ook de spelleider was van uitzonderlijke klasse. Leuk om te zien dat in dit geval een enthousiaste moeder het spel positief beïnvloede voor beide teams. 23 tegen was wel wat veel, maar de moed bleef erin en bij de penalty's was iedereen nog steeds enthousiast en Frederike op doel pakte er nog heel wat uit. We knalde de ballen op doel en stapte uiteindelijk toch met een goed gevoel van het veld op het winderige IJburg.

Volgende week beginnen we weer bij 0-0 en als we de 0 houden en blijven scoren, komt de eerste overwinning er straks aan!

Marnix en Rob.