• Koninklijke onderscheiding Piet Kramer

  30 apr 2023
 • Afgelopen koningsdag kregen we leuk nieuws. "Onze" Piet is onderscheiden voor o.a. zijn vele werk voor de club.

  Vanaf 1976 is Piet binnen de club actief en heeft hij vele petten gedragen; die van onder andere; kantinemedewerker, fotograaf en journalist voor ons clubblad. In de befaamde ‘wist je datjes’ wist Piet het clubleven en de nieuwtjes altijd weer leuk onder woord te brengen. Maar er zijn ongetwijfeld nog vele andere klussen die hij oppakte. Op Piet doe je nooit
  tevergeefs een beroep.

  Als opvolger van Piet Hofman heeft Piet zitting genomen in het hoofdbestuur als penningmeester. Waar hij er mede voor heeft zorg gedragen dat onze club een financieel gezonde fundering heeft.

  Uiteindelijk heeft Piet na overdracht van het penningmeesterschap, de ledenadministratie op zich genomen en doet dit tot op de dag van vandaag nog steeds. De manier waarop hij inhoud geeft aan deze taak is voor het wel en wee van de club van een niet te onderschatten waarde.

  Ook de veranderingen die er zijn met de introductie van Sportlink en de online mogelijkheden, hebben Piet niet tegengehouden om zijn taak met nog net zoveel enthousiasme als in het verleden te blijven doen.

  Wij feliciteren Piet Kramer, een fantastische vrijwilliger en een goed mens daarom van harte met zijn Koninklijke onderscheiding.

  Het bestuur van SV-Ilpendam.