• Kom jij ons ook helpen?

  7 nov 2018
 • Denk jij weleens; wat zou ik nu kunnen doen op de club, Waar kan ik mijn kwaliteiten inzetten? Dan is de eerste vraag; wat vindt je leuk?

  We hebben nu een vacature bank met een aantal activiteiten waar we graag extra handjes zouden willen hebben. Sommige zijn op de zaterdag en zondag op de club, maar er zijn ook veel zaken die thuis kunnen worden gedaan op een dinsdag avond. 

  Als club hebben we bijvoorbeeld een centraal systeem van waaruit we zo veel mogelijk zaken regelen, denk aan; Leden administratie, website beheer, club-tv, voetbal.nl, contributie beheer, boekhouding, enz. Ga je een bepaalde taak uitvoeren krijg je voor dat deel de rechten en kun je aan de slag!

  Kortom er staat al een organisatie en het is niet nodig om opnieuw het wiel te moeten uitvinden. Wel is het nodig om de diverse zaken met elkaar bij te houden en waar mogelijk te verbeteren.

  Na het vertrek van Hans zijn we op de zaterdag en de zondag hard op zoek naar een aantal mensen, die in tourbeurt in keer in de 6 weken een dagdeel de keuken willen laten draaien. Wellicht heb jij leuke nieuwe ideeen, hoe we de keuken kunnen verbeteren? Laat je horen!

  Wil je meer weten kijk dan op de vacaturebank en spreek iemand aan van het bestuur,

  Wij zijn blij met elke paar handen, groot of klein.

  Het bestuur van SV Ilpendam. 

 • Ga naar de vacature bank