• KNVB Cursus voor jeugd trainers en coaches bij SV Ilpendam

15 okt 2018
  • Vandaag maandag 15 oktober trappen we af met de KNVB Basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach. Dit is een cursus die wij een 20-tal trainers en coaches van onze jeugd aanbieden.

De module is ontwikkeld om de coaches en trainers te helpen om de kinderen ieder week weer met veel spelplezier, nog beter te leren voetballen.

Middels het volgen van 4 cursus bijeenkomsten, gegeven bij ons op de club, en de daarbij behorende praktijkopdrachten in het werkboek leren de trainer/ coaches de basiskneepjes van het "vak" van jeugdvoetbal trainer/ coach.

Als alle vier de cursusbijeenkomsten worden bijgewoond krijgen ze een officieel KNVB certificaat.

De club heeft besloten deze investering in de jeugd te doen omdat we graag investeren in het verbeteren van onze trainers en coaches. Betere trainers en coaches betekenen betere spelers en deze spelers zijn uiteindelijk de kweekvijver van onze selectie. Zo willen wij er voor gaan zorgen dat over 10 jaar onze selectie nog steeds voor het grootste gedeelte uit echte SV Ilpendam spelers bestaat.

De dagen waarop de cursus wordt gegeven zijn: 15 oktober, 29 oktober, 12 november en 3 december 2018

Met sportieve groet,

Technische jeugd commissie