• JO9-2 overtuigend door naar volgende bekerronde

  15 sep 2018

 • Vandaag onze laatste poulewedstrijd in de bekercompetitie thuis tegen WSW JO9-1.

  We treden aan in onze prachtige nieuwe tenues, beschikbaar gesteld door Lebo Vastgoed (www.lebo.nu). Vanwege het zalige voetbalweer spelen we met korte mouwen. Mocht het later in het seizoen slechter weer worden, dan hebben we ook shirts met lange mouwen, wat een luxe!

  Beide teams kunnen nog door naar de volgende bekerronde, maar er moet heel wat gebeuren willen wij de 2e ronde niet halen.

  Beide teams beginnen gelijkwaardig en krijgen kleine mogelijkheden, maar het blijft 0-0.
  Bram, die weer terug is op goal na z’n blessure, ranselt vlak voor de eerste pauze de eerste echte grote kans van WSW met een fenomenale snoekduik uit de kruising.

  Na de korte pauze gaat het ineens erg hard. Met goed voetbal, mooie combinaties en goed doorzetten spelen we WSW helemaal weg en maakt Jeffrey na een corner van van Finn de 1-0. Daarna draaien ze de rollen om en maakt Finn 2-0 op aangeven van Jeffrey. Het wordt 3-0 na een mooi schot van Finn en weer Jeffrey geeft de assist op Finn voor de 4-0. Na een goede actie van Jens belandt de bal voor de voeten van Leon, die niet aarzelt en gelijk uithaalt van 15 m, 5-0!

  En zo gaan we rusten. We vragen de jongens om geconcentreerd te blijven en goed door te gaan. WSW komt er niet meer aan te pas. De verdediging met Tim en Kevin geeft nauwelijks iets weg en in het midden komen we er met mooie combinaties steeds goed doorheen.

  Finn maakt na een fraaie solo vanaf zijn eigen doel de 6-0 en na een prachtige 1-2 combinatie met Leon zelfs de 7-0.

  De laatste 10 minuten gaat Finn achterin spelen en kunnen de anderen hun aanvallende kwaliteiten tonen.

  Jens blijft de verdediging en aanval goed ondersteunen en Kevin zorgt ervoor dat Jeffrey de 8-0 kan maken.

  Tim maakt na een mooie aanvallende actie de 9-0 en het is Kevin die voor het slotakkoord zorgt, 10-0!

  Een verdiende uitslag die we zelf hebben afgedwongen, want zo slecht was WSW echt niet. We hebben vandaag gewoon goed en lekker gevoetbald en goed geconcentreerd doorgespeeld.

  Nadat we penaltiereeks winnend afsluiten ontvangt Jeffrey de speler van de week beker. Met 2 assists en 2 doelpunten zeker verdiend!

  Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan begint de competitie om 08:30 uur tegen KFC JO9-3.