• JO9-2 is Wherevogels JO9-1 wederom de baas

11 mei 2019
  • Wedstrijdverslag SV Ilpendam JO9-2 - v.v. De Wherevogels JO9-1

Voor de tweede keer spelen we tegen de \"rivalen\" uit Purmerend Noord, v.v. De Wherevogels JO9-1.

En net als vorige keer wordt het een leuke pittige wedstrijd tussen 2 leuke teams.

We beginnen goed aan de wedstrijd. Lekker fel en we proberen te voetballen. Leon geeft een duidelijk signaal af door gelijk vanuit de aftrap na een mooie rush op de lat te schieten.

We blijven steeds gevaarlijker. Achterin wordt er kort gedekt en fel verdedigd en we komen er goed dreigend uit.

Een zo een goede aanval leidt tot de 1-0. Finn krijgt de bal aangespeeld en in tweede instantie schiet hij hem overtuigend binnen. Een mooi begin.

We gaan lekker door en ondanks wat mogelijkheden van De Wherevogels blijven we gevaarlijker en maakt Kevin op aangeven van Finn de verdiende 2-0, na een van zijn befaamde rushes.

Dit is ook de ruststand en dat is jammer voor ons, want de lat biedt De Wherevogels meerdere keren de helpende hand.

In de rust geven we aan dat Wherevogels snel zal willen scoren, want we hebben afgelopen week helaas kunnen zien dat een bijna zeker lijkende voorsprong, niet automatisch tot winst leidt. Dus we vragen de jongens om geconcentreerd te blijven. En de jongens pikken het goed op.

In de eerste 10 minuten na rust wordt er niet gescoord, maar beide ploegen krijgen wel grote kansen. Daniël en Finn weten ook de lat te raken en Leon zelfs voor de derde keer!

Wherevogels zet nog aan en dat geeft ons de ruimte, maar wij weten niet meer te scoren. Zij scoren nog de aansluitingstreffer, maar verder laten we het niet komen en we spelen we de wedstrijd tot en met de laatste seconde professioneel uit.

Een knappe overwinning weer, zelfs de 3e op rij, dus weer een grandioze prestatie vandaag!

Ook de penaltyserie wordt overtuigend gewonnen!

Kevin krijgt terecht de beker voor speler van de week, met zijn mooie rushes en elke week weer die geweldige inzet, meer dan verdiend!

We zijn trots op jullie jongens! Ook in de eerste klasse doen we het goed met 4 winstpartijen en 3 nederlagen.

Nog 3 wedstrijden te gaan en dan zit het er al weer op voor dit mooie seizoen helaas.

Dus u kunt ons nog 3x komen bewonderen, te beginnen volgende week uit bij De Valken in Hem om 11 uur.