• JO9-2 Haalt weer uit

29 sep 2018
  • Vandaag spelen we onze 2e competitiewedstrijd van dit seizoen.

In een heerlijk zonnetje hopen we dat het leuker wordt dan vorige week, toen de score wel erg hoog uitviel.

Helaas wordt het ook vandaag niet spannend. We zijn duidelijk weer een maat te groot voor onze sportieve tegenstander.

We beginnen erg rommelig, maar we staan na 10 minuten toch al op een comfortabele 0-2 voorsprong door Kevin op aangeven van Leon en Leon zelf.

Ook bij de 0-3 zijn Kevin en Leon betrokken, Leon als afmaker na een mooie actie van Kevin.

Dan is “Tim time” aangebroken. Met 2 goals voor rust en 1 er vlak na staan we ineens met 0-6 voor.

Finn maakt er na Tim 3, 1 op aangeven van Leon, 1 na een mooie uittrap van Bram en 1 na een slalom.

De 0-10 wordt door Leon binnengeschoten en Finn maakt de 0-11.

Bram heeft helaas bijna niets te doen en mag lekker mee gaan voetballen. Tigo, Jens en Jeffrey combineren lekker op het middenveld waardoor Tim, Finn en Kevin voor de 0-14 zorgen en omdat Bram net niet op tijd terug is op doel maakt Krommenie toch nog een tegengoal vanuit de aftrap.

Bram maakt dit meteen goed door hoogstpersoonlijk de uitslag te bepalen op 1-15.

We hebben lekker gespeeld, maar van dit soort uitslagen wordt niemand wijzer.

Wel krijgt Tim terecht de de speler van de week beker, goed gespeeld en 5x gescoord.

Tijdens de afsluitende penaltyreeks scoren we er slechts 2, maar Sporting Krommenie maar 1 dus ook die is weer winnend afgesloten.

Hopelijk spelen we snel spannendere en leukere wedstrijden.