• Jij maakt het verschil!

  23 okt 2022
 • Jij maakt echt het verschil voor honderden leden!

  Elk jaar staan wij als vereniging voor een zeer moeilijke taak: het mobiliseren van voldoende vrijwilligers om onze club draaiende te houden. Wij vragen ons echter steeds af of het woord vrijwilliger wel correct is, want de nadruk ligt op het woord vrijwillig en niet wat de persoon bijdraagt.

  Wij kiezen veel liever voor het woord sterkhouder. Want dat zijn namelijk al die mensen, drijvende krachten achter alle successen die vooral achter de schermen elk week in en uit weer behaald worden.

  Nu willen wij weer een beroep doen op jullie om onze club op dit vlak te steunen. Vaak denken mensen dat ze ergens erg heel goed of ervaren moeten zijn om bij te dragen, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Ervaring blijkt bijna nooit het belangrijkste, wel, energie en passie om het verschil te willen maken voor onze vereniging. Mocht je een specifieke voorkeur hebben of (levens- of werk)ervaring waarvan je denkt dat je ons daarmee zou kunnen steunen, geef het svp aan. Elke bijdrage wat dan ook, wordt zeer gewaardeerd.

  Wil je je sociale netwerk uitbreiden, je bent van harte welkom, je zult versteld staan hoeveel plezier het je als mens oplevert. Mocht je iemand kennen, jong of wat oudere leeftijd ook buiten de club en die behoefte heeft om betrokken te raken bij een heel sociale omgeving, we zien hen heel graag komen. En misschien ben je bereid dit bericht te delen. Dank daarvoor! 

  Groet,

  Het Bestuur SV Ilpendam.

   

   

  Vragen die misschien bij je opkomen

  Hoeveel tijd kost mij dit?
  Dat hangt er vanaf wat je wil gaan doen maar vooral ook hoeveel tijd je wil gaan besteden.


  Moet ik veel verstand van voetbal hebben?
  Niet persé. Binnen onze vereniging zijn erg veel mensen die jou op weg willen helpen en ondersteunen.


  Is er ook behoefte aan hulp buiten het voetbal om?
  Zeker. Dat varieert van website ondersteuning, kleine klusjes, administratief tot aan organiseren van sociale activiteiten in een leuk team.


  Kan ik ook mensen mobiliseren die geen lid zijn?
  Absoluut. Dit is misschien juist interessant voor mensen die behoefte hebben aan meer contact met anderen of willen bijdragen aan de maatschappij.


  Kan ik ook mijn eigen tijd indelen?
  Jazeker, maar vooral afhankelijk van wat je zou willen gaan doen. Trainingen en wedstrijden zijn uiteraard gepland op bepaalde tijden.


  Bij wie kan ik mij aanmelden?
  Dat kan bij alle bestuursleden.

  Wat levert het mij op?
  Blije gezichten en dankbare kinderen en volwassenen om je heen, dus plezier, en gezelligheid. Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe vriendschappen, ontspanning. Verdere continuïteit van onze mooie voetbalvereniging. Meer voldoening door het bijdragen aan maatschappelijk belangrijke zaken.