• Jeugd trainingen hervatten: Vrijwilligers gezocht

  29 apr 2020
 • Met uw hulp kan jeugdtraining weer gestart worden.

   
  Beste ouders,

  Kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar mogen onder begeleiding weer samen trainen. SV Ilpendam wil dit faciliteren en organiseren zodat onze kinderen en jongeren eindelijk weer kunnen voetballen.

  Er gelden speciale maatregelen. Er is meer toezicht en begeleiding van de kinderen en de jeugd nodig om veilig te voetballen. Dit gaat echt niet zonder hulp van alle ouders.

  Uw inzet is nodig op 2 vlakken:
  - Algemeen toezicht/ Coƶrdinator op een avond: hierbij zorgt u er voor dat de Corona regels die gelden worden nageleefd. Dat er bijvoorbeeld geen toeschouwers het terrein opkomen, dat niemand gebruikt maakt van het toilet, dat kinderen na de training direct het terrein verlaten.
  - Toezichthouder op de training van uw kind. Elke team zal per training een ouder moeten aanwijzen die toezicht zal houden op de groep. De trainer zal zoals normaal de training verzorgen maar kan dan niet ook gelijk alle kinderen steeds in de gaten houden. Wij verwachten dat de teams dit onderling regelen.

  Voor het algemene toezicht gaat het om de volgende tijdstippen (ongeveer):

  Maandag:          17.00 tot 19.30
  Dinsdag:           17.45 tot 21.00
  Woensdag:        17.00 tot 19.30

  Wij willen 4 mei beginnen, de trainingen lopen tot aan de schoolvakantie. Wellicht loopt deze periode nog langer door.

  Wij zijn blij dat de bal weer mag rollen. De hulp van alle ouders is nodig om veilig en verantwoord de trainingen weer op te pakken. Zonder deze inzet is het niet mogelijk om de trainingen weer op te pakken.

  Wilt u aangeven wanneer u kunt helpen om een avond toezicht te houden? U kan dit doen door een mail te sturen naar corona@sv-ilpendam.nl

  Graag in de mail: uw naam, mobiele nummer, dag dat u kan (evt. voorkeur datum) en hoeveel keer u dat wil doen. Wilt u bijv. altijd op maandag mag dat natuurlijk ook u mag zeker meerdere keren helpen.


  Met sportieve groet,

  Technische Jeugdcommissie SV Ilpendam
  SV Ilpendam