• Ilpendam MO13-1 - IJmuiden MO13-1

  30 jan 2022
 • Vandaag spelen de meiden van Ilpendam om 10.30 uur thuis tegen IJmuiden MO13-1

  Ilpendam is voor de winterstop ongeslagen 1e geworden in de poule!
  Alle 9 wedstrijden gewonnen, dus 27 punten en een doelsaldo van +52!!!
  Hierdoor gaan de meiden een klasse omhoog en spelen nu dus 2e klasse.

  Vandaag missen we helaas 4 meiden, en dus maar 1 wissel.

  De meiden gaan goed van start, ze weten dat ze een tandje bij moeten zetten omdat ze een klasse hoger spelen.

  5e minuut, Ilpendam krijgt een vrije trap mee op eigen helft. Sam schopt de bal hard naar voren, Jaydey kan de bal aannemen en speelt hem door naar Evie, zij kan hem naar Frederike schieten en die scoort de 1-0.

  10e minuut, Na een goede verdediging van Phileine en Samantha weet IJmuiden toch ons doel te bereiken. En helaas lukt het 1e helft keepster Sarah niet om hem tegen te houden 1-1.

  10e minuut, meteen gaan de Ilpendam meiden er weer vol voor. Lynn gooit de bal erg goed in en Pegah kan hem aannemen en speelt Frederike aan. Zij kan de bal naar Evie schieten die mooi de 2-1 scoort.

  14e minuut, Phileine speelt de bal naar Lynn, zij dribbelt langs 2 tegenstanders en schiet dan richting Pegah. Zij kan de bal goed aannemen en de bal bij Frederike krijgen die hem top in het doel schiet.
  3-1

  Ruststand 3-1

  De verdediging is erg goed bij Ilpendam, Sam knalt flink wat ballen weg en Fleur weet een paar keer erg ver in te gooien en de bal weg te werken!

  38e minuut, Simone kan de bal vanaf eigen helft flink wegschieten, Lynn neemt hem mooi aan en schiet gelijk door naar Jaydey. Zij weet de bal bij Evie te krijgen die de bal nog net tegen het puntje van haar tenen krijgt, en de bal zo in het doel rolt. 4-1

  Tegen het einde van de wedstrijd is er een flinke botsing tussen Nikkie en een tegenstander. Nikkie blijft liggen en heeft erg veel last van haar knie. De wedstrijd wordt afgefloten. Gelukkig gaat het na een doktersbezoek weer wat beter met haar!!!

  De meiden zijn weer goed begonnen na de winterstop, lekker fel gespeeld!
  Top gedaan kanjers!!!