• Ilpendam declaseerd 3e Klasser FC Purmerend en wint met 5-1

16 sep 2018
  • Onder ideale omstandigheden heeft Ilpendam vanmiddag FC Purmerend met een 5-1 nederlaag naar huis gestuurd. Ilpendam was direct vanaf de aftrap scherp en scoorden al na 14 seconden de 1-0. Na 10 minuten lag ook al de 2-0 in de touwen. Het jeugdige team ( noodgedwongen door blessures) startte dus fris en fel aan de wedstrijd. FC Purmerend kon daar weinig tegen overzetten en moest soms noodgedwongen aan de handrem trekken wat leidde tot 3 terecht gegeven kaarten aan FC Purmerend. De tweede helft scoorden Ilpendam opnieuw snel de 3-0 en was de wedstrijd wel gespeeld. Ilpendam consolideerden de wedstrijd en liet FC Purmerend wat meer aan de bal. FC Purmerend kon niet echte kansen creĆ«ren. Ilpendam was via de omschakeling de ploeg die nog het meest gevaarlijk waren en daar nog 2x uit scoorden. FC Purmerend scoorden een kwartier voor tijd nog de 5-1 maar maakten deze middag geen aanspraak op een beter resultaat. Doelpuntenmakers: 1" 1-0 Jordy Blom, 10" 2-0 Mike Postma, 50" 3-0 Mike Postma, 64" 4-0 Mano Oosterbaan, 69" 5-0 Jesse de Boer, 75" 5-1 J. Neuteboom. Kaarten : 15" geel Visser, 26" geel Y. Smit, 43" geel Steevens allen FC Purmerend.