• Hoe gaan we om met afval en muziek langs de velden?

  7 mei 2024
 • Beste SV Ilpendam leden,
   
  Het mooie weer komt ons snel tegemoet. Dat betekent dat we weer veel buiten in het zonnetje langs de lijn kunnen staan. Daarom willen wij jullie graag om hulp vragen met betrekking tot het volgende.
   
  Regelmatig vinden wij plastic bekers en sigarettenpeuken op en rond het veld. De wind speelt hier ook een belangrijke rol. Daarom zullen op korte termijn naast de al bestaande prullenbakken op het terrein, wat afvaltonnen geplaatst gaan worden. Maak hier s.v.p. maximaal gebruik van om ons terrein zo schoon mogelijk te houden. Dank hiervoor alvast!
   
  Dan nog twee andere punten.
   
  Wij willen jullie vragen om op het veld en in de dugouts geen alcohol te drinken. Dit is door de knvb namelijk niet toegestaan. Ook willen wij vragen om niet te roken op het veld of in de dugouts.
   
  Tenslotte, mede vanwege klachten van onze directe buren met betrekking tot muziekoverlast, is het niet toegestaan om meegebrachte muziekspelers buiten de bar-kantineruimte af te spelen. We hebben het vaak geprobeerd met een lager volume, maar dat werkte in de praktijk helaas niet.
   
  Heel veel dank voor jullie aandacht voor het bovenstaande. Zo houden we het voor iedereen leuk…
   
  Wij wensen iedereen een nog mooi voetbal-voorjaar toe.
   
  Groet
   
   
  Bestuur SV Ilpendam