• Geslaagde 1e 7x7 clubtoernooi voor jong volwassenen bij sv Ilpendam

15 mrt 2021
  • Zondag 14 maart was het dan zover. Daar waar de jeugd al regelmatig tijdens de Lock down onderling hun wedstrijdje mochten spelen, was het vandaag de beurt aan de jonge volwassenen.

De club had het idee om een 7x7 clubtoernooi te organiseren. De animo was groot en vandaag was dan ook de dag.

Het weer was redelijk, de hele dag droog en zelfs af en toe een zonnetje, de stemming zat er goed in, de organisatie was er klaar voor.

Alles conform de bekende "coronaregels" hadden zich 9 teams opgeven. Jong Seniorenteams uitkomend op zaterdag, de selectie op zondag, overige senioren zondag, de dames en de JO19 hadden zich opgegeven met een 7x7 team. Het programma was op 4 speelvelden door Marnix in elkaar gezet.

Wat een fantastisch gezicht was het op het complex. Eerst in de ochtend om 10.00 uur ruim 25 mini's die mochten trainen onder leiding van enkele trainers. Aansluitend kwamen de 7x7 teams het complex op om weer voor het eerst sinds maanden een onderlinge partij te kunnen spelen met en tegen elkaar. Het onderlinge plezier en inzet was groot en tussendoor werden ze voorzien van een hapje en drankje door de club vrijwilligers Branca, Martin, Carola en Ben. Genoemde vrijwilligers hadden alles van te voren goed voorbereid en geregeld. Wederom alles conform de corona regelgeving. Wat zouden wij zonder deze vrijwilligers moeten! Allen enorm bedankt voor jullie inzet en bereidheid om vandaag te helpen met de organisatie.

Iedereen heeft weer "ouderwets" genoten van het Ilpendamse sfeertje.

Een heerlijke voetbal dag met vrolijke leden, die maar één ding wilde. Lekker voetballen en vooruit kijken.

Dit smaakt naar meer.

Op de foto één van de finalisten van vandaag de jonge talenten uit JO19-1. De finale werd gewonnen door één van de teams uit de selectie.

Een mooie uitspraak die je vandaag hoorde:

Eigenlijk heeft iedereen vandaag een beetje "gewonnen" door mee te doen, waar iedereen al zo lang op had gewacht.

SV Ilpendam