• Genieten langs de lijn als de JO12-1 speelt. Nu winst 3-0 op Wherevogels JO12-1

7 okt 2021
  • Dit was weer zo'n wedstrijd waar alles in zat. Om maar wat te noemen:
    Strijd, bij vlagen goed voetbal, samenspel, foutjes maken, spanning, strafschop, snelheid, individuele acties, maar vooral een team wat plezier heeft in het spelletje.
    Wherevogels begon goed aan de wedstrijd. Zij zakte wat in om Ilpendam het spel te laten maken. Over en weer wat rommelig begin, maar langzamerhand kwamen onze boys in hun spelletje. Druk zetten op de bal en proberen snel naar de goal te gaan.
    Diverse spelers van beide teams kende elkaar van school en uit de buurt, maar tijdens de wedstrijd werd er om de overwinning geknokt.
    Waarbij zeker benoemd mag worden de prima leidende scheidsrechter Rick Romein. Deze wordt begeleid door een knvb scheidsrechter en wij zien nu al zijn kwaliteiten. Complimenten. Zeker als je soms hoort wat er langs de lijn geroepen wordt. En na afloop uiteraard de handjes en felicitaties geven.
    In de 1e helft een strafschop voor de bezoekers: aanloop en? de lat, het bleef 0-0.
    Daarna was het eigenlijk alleen sv Ilpendam wat de kansen creƫerde en het kon ook niet lang duren of de 1-0 lag in het mandje. In de 2e helft ging het even heel snel 2-0 en 3-0 prima counters en schoten op het doel.
    Wederom een zeer terechte overwinning. En zeker langs de lijn hebben alle supporters \"echt\" van jullie genoten.
    Blijf vooral goed trainen als team. Het plezier hebben met elkaar zien wij als supporters ook langs de lijn.
    Een mooie stand op de ranglijst 13 punten uit 5 wedstrijden, nog ongeslagen. Heel knap in deze sterke 1e klasse.
    A.s. vrijdag eerst weer jullie techniek training georganiseerd door voetbalschool de Purmer.
    Om dan vervolgens zaterdag naar Volendam af te reizen tegen Volendam JO12-1 te spelen.
    Zij hebben 9 punten uit 4 wedstrijden. Altijd lastig uit in Volendam.

Echter onze jongens hebben al meerdere keren bewezen samen een goede wedstrijd te kunnen spelen.

Gefeliciteerd jongens. Wij hebben genoten.