• fijne feestdagen en een veel beter en vooral gezond en voorspoedig 2021

21 dec 2020
  • Beste leden,

Het afgelopen jaar is op z’n zachtst uitgedrukt een bewogen jaar geweest. Gezondheid, werk, familie, vriendschappen, waar en op wie heeft Corona geen impact gehad. Wij hopen dat de gevolgen voor jullie beperkt zijn gebleven.

Ook bij ons SV Ilpendam hebben wij natuurlijk ondervonden wat het is om onze geliefde voetbalsport een tijd niet te kunnen beoefenen zoals wij gewend waren. Maar ook dat wij ons niet klein hebben laten maken. Want we zijn blijven doen wat en waar we het maar konden. Trainingen, weliswaar soms aangepast, gingen door met een opvallende passie en inzet. Complimenten daarvoor. Maar vooral ook dank aan al die vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen op het veld, ernaast en achter de schermen. Jullie hebben allemaal op je wijze de nodige veerkracht en vastberadenheid laten zien die zo typerend is voor onze mooie club.

En nu staat alweer een nieuw en hopelijk heel ander jaar op de stoep. Niemand weet hoe het er uit gaat zien op de korte termijn. Maar laten we vooral positief blijven, betrokken bij elkaar en uitkijken naar de vrijheid die ons ongetwijfeld weer te wachten staat.

Als vernieuwd bestuur zijn we nu hard aan het werk om er zeker van te zijn dat we klaar zijn om het mooie voetbalspel op onze velden weer zo snel mogelijk terug zien zoals we gewend waren.
    Niet alleen de korte termijn, ook de lange termijn heeft onze volle aandacht. We zijn bezig een verdere basis te creëren voor een sterk en sportief SV Ilpendam in de toekomst. Daar komen we later dit lopende seizoen zeker op terug.

Dit jaar helaas geen Nieuwjaarsreceptie zoals we gewend zijn. Maar zodra het weer mag, gaan we elkaar weer zien. Als vanouds, hartelijk en betrokken bij elkaar.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een veel beter en vooral gezond en voorspoedig 2021 toe.

Graag tot gauw op het veld!

Bestuur SV Ilpendam.