• Fc Purmerend MO13-3 - Ilpendam MO13-1

4 dec 2021
  • Vandaag spelen de meiden van Ilpendam om 9 uur uit tegen de nr 5 uit de poule Fc Purmerend MO13-3.

Het is vroeg en koud maar de dames zijn er weer klaar voor! En alle meiden zijn er vandaag bij!!!
    Helemaal officieel geven de teams elkaar een boks voor succes. We misten alleen nog de volksliederen 😜

Fc Purmerend trapt af, en de Ilpendam meiden staan meteen aan. Al snel weet Ilpendam de bal te veroveren. Een mooie aanval maar nog geen doelpunt. Beide teams hebben een paar aanvallen voordat het 1e doelpunt valt.

11e minuut, ingooi voor Ilpendam, Jaydey gooit mooi langs de lijn naar Nikkie die het op een lopen zet. Knalt op doel en scoort! 0-1

16e minuut, Chanel pakt erg mooi de bal af en schiet hem naar Evie, zij ziet Frederike vrij staan en geeft een super voorzet. Frederike scoort! 0-2

Ilpendam heeft het af en toe moeilijk, maar onze verdediging en keepster Lily kom je niet zo maar voorbij. Fleur, Sam en Samantha weten de bal een paar x mooi weg te werken en Lily heeft een paar goede reddingen.

18e minuut, een hoekschop voor Ilpendam.
    Lynn staat achter de bal en schiet hem perfect voor het doel waar Evie hem erin kan schieten. 0-3

Ruststand 0-3

35e minuut, fc Purmerend verliest de bal aan Evie die hem overspeelt naar Pega die in kwam lopen en ze scoort! 0-4

Toch geeft fc Purmerend nog niet op, maar Valesca, Nina, Phileine en Simone weten de bal bij het doel weg te houden! En 2e helft keepster Sarah duikt ook een paar x mooi op de bal.

51e minuut, Nina pakt de bal af en schiet naar Jaydey, zij schiet naar Lily die hem weer doorspeelt naar Nikkie en zij schiet hem op doel. 0-5

58e minuut, weer een hoekschop voor Ilpendam. Deze keer neemt Nikkie hem. Ze schiet mooi in zodat Lily hem aan kan nemen. Zij speelt hem naar Evie die ziet dat Nikkie in de buurt staat en speelt hem naar haar. Afstandsschot van Nikkie op doel en via de tegenstander erin. 0-6

Wat hebben jullie dit weer top gedaan meiden! En heel netjes, GEEN tegendoelpunten!!!