• Europees kampioenschap voetbal | De winnaars zijn al bekend!

24 jun 2021
  • Vandaag hebben we met groep 5 / 6 en groep 7 / 8 het Europees kampioenschap voetbal gehouden. We hebben een 4 tegen 4 toernooi gehouden met 4 poules. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de kwartfinales. Uiteindelijk gingen de winnaars naar de finales van de poules van groep 5 / 6 en 7 / 8.

Het was spannend en de winnaars zijn:

• Groep 7 en 8 / Oostenrijk
    • Groep 5 en 6 / Nederland

Deze winnaars hebben van de club allemaal een techniek bal ontvangen om hun talent verder te ontwikkelen. Gefeliciteerd !!!

Tevens hebben we de penaltybokaal gedaan en Fleur en Sepp gingen er vandoor met de EK Ballen, geschonken door Jan Wals / Bosch Car-Service Ilpendam.

Kortom, het was een heerlijke middag op de velden van de club. De foto's zeggen denk ik genoeg.

Wij hebben genoten en tot volgend jaar, Martin en Marnix, namens SV-Ilpendam.