• Einde seizoens bericht

1 jul 2021
  • EINDE EN START VOETBALSEIZOEN

Het voetbalseizoen 2020/ 2021 zit op. We kunnen stellen dat het een bijzonder seizoen is geweest met gelukkig op het einde voor de jeugd nog een paar leuke wedstrijden in de regio cup.

We gaan ons nu voorbereiden op een nieuw seizoen met hopelijk een volle speelkalender en volop gezelligheid op de club. Maar eerst gaan we even op vakantie!

Onderstaand nog wat informatie;

Algemene informatie:

-       Ons complex (het kunstgras) is vanaf maandag 28 juni tm zondag 1 augustus gesloten.

-       Het A-veld is vanaf maandag 21 juni niet meer bespeelbaar i.v.m. met jaarlijkse onderhoud.

-       Wij willen alle trainers vragen om trainingskleding van de vereniging in te leveren bij Marco Dekker op dinsdag avond tussen 19.00 – 20.00 uur. De laatste kans zal zijn dinsdag 6 juli.

-       Wij willen alle leiders vragen om de teamkleding te verzamelen en deze dan op dinsdagavond in te leveren

Start seizoen 2021-2022

Op dit moment is het nieuwe trainingsschema nog niet helemaal rond. Zodra deze bekend is zal deze op de website gepubliceerd worden.

• De eerste trainingen voor de bovenbouw (JO13 en ouder) vangen aan op maandag 16 of dinsdag 17 Augustus.
    • De eerste trainingen voor de onderbouw (JO8 tm JO12) vangen aan op maandag 23 of dinsdag 24 augustus.

De eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 4 en 5 september 2021.

Fijnae vakantie en doe voorzichtig, het bestuur van SV Ilpendam