• de mannen van Fred Oud, selectie zondag 2 wint haar eerste bekerwedstrijd overtuigend

  5 sep 2021
 • Eindelijk was het zover. De bal zou gaan rollen op deze heerlijke zonnige dag. De eerste bekerconfrontatie uit tegen HSV Sport 2 uit Zwaag-Hoorn. Het 2e zat ruim in de spelers en Fred kon de 5 wissels goed gebruiken om zo iedereen weer speelminuten te geven. Na weken van voorbereiden, trainen en enkele oefenwedstrijden te hebben gespeeld was iedereen benieuwd hoe wij als selectie ervoor stonden. Onder toeziend oog van hoofdtrainer Johnny Merks begonnen onze mannen goed aan de wedstrijd. Meer balbezit, beter samenspel en meer kansen dan de thuisploeg. Het kon dan ook niet uitblijven dat de 0-1 zou vallen. En deze viel ook na een minuut of 10. Door een schot van Jeffrey Elout. Daarna ging het snel. De 0-2 werd door Jesse de Boer gemaakt nadat hij alleen op de keeper af ging en de bal langs de keeper binnenschoot. De 0-3 door Tim v.d.Putten, een mooie actie en met links binnenschoot. En de 0-4 snel daarna door Shaquille Rellum, prima goal.
  Ruststand 0-4. Na de pauze werden er 5 wissels doorgevoerd. Iedereen kon zo weer minuten maken.
  Er werd niet meer gescoord en de nul werd gehouden mede door toe doen van een uitstekende keeper Roy Eikelboom. Een uitstekende sfeer en Fred Out kon dan ook tevreden zijn met deze overwinning.
  Al met al een prima start. Op naar volgende week thuis tegen Parkstad SV 2 uit Amsterdam West.

  Opstelling sv Ilpendam 2:
  Roy, Shady, Pieter, Rishi, Lars, Tim, Brent, Jeffrey, Lex, Shaquille, Jesse de B. wissels: Michael, Ryan, Andre, Robin, Fabian.