• dames 1 sv Ilpendam sluit haar goede voorbereiding af en wint de 1e competitie wedstrijd.

21 sep 2020
  • Een spannend moment voor onze nieuwe hoofdtrainer Peter Kool v.d.dames 1. Dit seizoen nieuw bij onze club en samen met zijn assistenten Erwin en Bas verantwoordelijk voor de dames 1.
    Daar waar vorig seizoen een grote nederlaag werd geleden in en tegen de Rijp, was het afgelopen zondag een geheel andere wedstrijd.
    De dames van sv Ilpendam hebben een grote jeugdige groep, welke een goede voorbereiding achter de rug heeft.
    Trainingsopkomst is prima, taken zijn duidelijk, met afspraken en discipline regels. Daarnaast een enorme enthousiasme binnen de gehele groep en staf.

Over afgelopen zondag kunnen we nu kort zijn: Volgens onze trainer een zeer verdiende overwinning met een score verloop wat laat zien dat onze dames met een achterstand om kunnen gaan.
    0-1, vervolgens 1-1, 2-1 en 2-2. Daarna weer achter 3-2 en dit werd omgezet in 3-3, 3-4 en uiteindelijk 3-5!!

Kijkend naar het groeiende aantal dames wat in de afgelopen weken zich weer hebben aangemeld en interesse hebben getoond in onze club, kunnen wij concluderen dat iedereen met elkaar op de goede weg is.

Gefeliciteerd allen.
    A.s. zondag spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd aanvang 14.00 uur tegen KFC. Deze tegenstander heeft ook hun eerste wedstrijd gewonnen van Uitgeest. Dit beloofd dus spektakel in Ilpendam.
    En gelijktijdig met de heren 1. Genoeg om te komen kijken.