• Dag met een lach, een traan en weer een lach!

10 okt 2018
  • Op het programma vandaag de uitwedstrijd tegen IVV in landsmeer.

Nadat iedereen het terrein had gevonden ( tip, gebruik geen navigatie) Begonnen we vandaag met een nieuwe speelster erbij in het sterrenteam; Chanel welkom bij het team !!

Het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten en in het laatste kwartier nog alle kansen om de eerste overwinning te gaan binnenhalen. Helaas was dat nog net even te veel van het goede. Maar het resultaat was uitstekend; 8 doelpunten voor en iedereen heeft zijn uiterste best gedaan. Dex, Henk en Frederike maakte de doelpunten en de verdediging stond als een huis met Sam, Fleur, Rowan, Ilse en Chanel. Als we zo doorgaan dan kan het niet anders dat we gaan winnen!!

Nu de traan; Terwijl ik nog aan het nagenieten was van de mooie wedstrijd, heb ik ongeval gehad met de fiets en mijn heub gebroken..... niet zo best dus en een streep door het trainingsprogramma.....

Maar met de enorm leuke attentie van het team, moet het herstel snel gaan en is de lach ook weer terug!

Allemaal bedankt, Marnix.