• Corona afspraken Update

12 aug 2020
  • Corona regels SV-Ilpendam

Beste leden, bezoekers en supporters,

De huidige maatregelen die gelden voor het voetbal;

De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen.

Er geldt:

• Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
    • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
    • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden

• Bij amateursport is publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen.
    • Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.

Verder:

• Onze kleedkamers zijn geopend. Ze zijn redelijk ruim, maar het gehele team incl. de 1,5 meter gaat niet passen. Kleed je daarom in 2 groepen om en doe je bespreking op of rond de velden. Daar is meer dan voldoende ruimte en ben je buiten.
    • In de kantine ben je welkom, wel op 1,5 meter uiteraard.

Contact persoon SV-Ilpendam ivm corona: wedstrijdsecretaris@sv-ilpendam.nl / 06-29480150 / Marnix Bokhorst.