• Corona afspraken Update

12 aug 2020
  • Corona regels SV-Ilpendam

Beste leden, bezoekers en supporters,

Maatregelen lockdown:

Het kabinet heeft dinsdagavond 12 januari aangekondigd dat de huidige lockdown die geldt in Nederland om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan in ieder geval wordt verlengd tot en met 9 februari.

De huidige maatregelen die gelden voor het voetbal worden hiermee automatisch ook verlengd tot en met 9 februari.

Op hoofdlijnen betekent dit:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
    • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
    • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
    • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
    • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.

--------------------------------------------------------------

Contact persoon SV-Ilpendam ivm corona: wedstrijdsecretaris@sv-ilpendam.nl / 06-29480150 / Marnix Bokhorst.