• Afscheid van Peter Komen en bedankje diverse vrijwilligers

6 okt 2021
  • Afgelopen zaterdag hebben we afscheid genomen van onze ere-voorzitter Peter Komen. Door alle beperkingen hebben we het afscheid een aantal keer moeten uitstellen, maar nu was het eindelijk mogelijk om Peter in het zonnetje te zetten samen met zijn kinderen, de selectie spelers en staf en vele andere leden die speciaal deze middag zijn gekomen.

Als bestuur hebben we deze middag ook onze supportersvereniging bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club en hebben we Piet Hofman apart bedankt voor al zijn inzet rondom het realiseren van de duurzaamheidsinvesteringen.

Kortom, het was een mooie middag waarin we in het bijzonder Peter hebben kunnen bedanken voor zijn enorme inzet voor de club en waar we met elkaar ondanks de nog geldende beperkingen toch weer een keer een gezellige middag hebben gehad in de kantine.

Het bestuur van SV-Ilpendam.