• Afscheid Remco Sint na 3 jaar bij SV Ilpendam

8 jan 2020
  • Beste leden en supporters van SV Ilpendam.

Het bestuur van SV Ilpendam en Remco Sint zijn in goed overleg tot de conclusie gekomen dat het aan het einde van dit seizoen tijd is om 1; Een nieuw gezicht voor onze selectie te zetten en 2; Een nieuwe uitdaging voor Remco.

Het zijn 2 mooie seizoenen geweest met de promotie naar de 3e klasse afgelopen seizoen als absoluut hoogte punt onder Remco zijn leiding. Het huidige 3e seizoen en het 1e jaar in de 3e klasse, zijn we goed begonnen met 17 punten uit 12 wedstrijden en staan we op de 7e plek in de winterranglijst.

Na het trainingskamp van a.s. weekend in Groningen, waar we zoals gebruikelijk met de gehele selectie en staf van het 1e en 2e elftal, gaan werken aan de 2e seizoenshelft, maken we dit seizoen in de stijl af en kijken we uiteraard graag naar boven!

Aan het eind van het seizoen nemen we uiteraard nog op gepaste wijze afscheid van elkaar. Maar voor nu wensen wij Remco alvast veel succes met zijn verdere carrière en gaan zelf op zoek naar een goede vervanger voor seizoen 2020-2021.

Het bestuur van SV Ilpendam.