• Actueel corona bericht

28 nov 2021
  • Beste leden van Sv Ilpendam,

De boodschap van ons kabinet met daarin de nieuwe corona maatregelen hakt er wederom in. Geen trainingen of wedstrijden na 17 uur. De KNVB is momenteel in overleg met de overheid want sporten zou juist wel als essentieel bestempeld moeten worden, zeker in deze tijd!
    Uiteraard zijn wij als bestuur momenteel hard bezig om te kijken hoe we e.e.a. (anders) kunnen gaan organiseren. Daar komen wij nog op terug.

Wij hebben besloten om de aangekondigde ledenvergadering van 6 december tot nader orde uit te stellen. Uiteraard had dit online wel kunnen plaatsvinden, maar juist in deze tijd leek het ons beter te wachten totdat we weer op een meer persoonlijke wijze met elkaar in gesprek kunnen gaan over lopende en toekomstige zaken. Laten we hopen dat dit weer kan in het eerste kwartaal van 2022.

Tenslotte, dank aan alle leden, ouders en andere bezoekers van ons complex voor het houden aan de Corona richtlijnen. Dank aan alle vrijwilligers om ook in deze komende periode waar mogelijk onze vereniging weer draaiende te houden.

Blijf allemaal gezond!

Groet, namens het bestuur van Sv Ilpendam,