• A veld SV Ilpendam

5 sep 2018
  • Beste Leden,

Na een fantastische zomer met heel veel prachtig weer is het voetbal seizoen eigenlijk al weer volop bezig. De eerste week met trainingen zit er op en de conditie wordt al weer wat beter. Maar zoals altijd heeft elk voordeel een nadeel. Het nadeel van het mooie weer is dat het ook erg droog is geweest en dat daardoor maar misschien nog wel meer door het slechte onderhoud van de gemeente ons A veld op dit moment onbespeelbaar is.

Dit heeft zoals jullie wel snappen een enorme impact op onze speelschema. Het a-veld is naar alle waarschijnlijkheid pas weer bespeelbaar over 2 of 3 weken. We zullen dus lange dagen moeten maken zodat alle wedstrijden kunnen worden gespeeld op het B-veld. Daardoor beginnen we vroeg en zijn we laat klaar.

Bij het plannen van de wedstrijd proberen we rekening te houden dat niet elke week dezelfde teams laat spelen of juist heel vroeg spelen. Maar al het plannen blijft mensen werk en ook wij maken fouten. Daarom vragen wij jullie begrip als de wedstrijd een keer op een tijdstip is dat niet geweldig is. Samen zorgen we ervoor dat ook dit probleem geen probleem is voor SV Ilpendam.

Met sportieve groet,