• Koop online en sponsor tegelijk de club

• Duurzaamheidsproject SV-Ilpendam

In een extra ledenvergadering gehouden op 6 mei 2019, is door het bestuur een duurzaamheid project gepresenteerd om de kosten voor het toekomstige verbruik van energie met betrekking tot gas en elektra sterk te reduceren.

Het duurzaamheid project is begroot op  € 95.546,- , waarvoor bij het NOC*NSF een subsidie is aangevraagd van € 33.441,- . Voor de uitgave van het resterende bedrag van € 62.105,- is door de aanwezige leden goedkeuring verleend aan het bestuur.

Het resterende bedrag van € 62.105,- kan echter verder worden verlaagd met zelfwerkzaamheid door de leden en vrijwilligers.

Daarom doen wij hierbij een beroep op alle leden en vrijwilligers, die affiniteit hebben met de werkzaamheden zoals aangegeven in de onderstaande werk omschrijvingen, om zich hiervoor aan te melden.

• Zonnepanelen

• Technical Support

• Bouwbedrijf CME

• Transport

• Werkgroep 3

In het weekend van vrijdag 21 maart t/m zondag 23 maart gaan we het dak van de kantine isoleren / vernieuwen.

WERKOMSCHRIJVING

De activiteit zijn de ondersteunende werkzaamheden voor vervanging van de dakbedekking op de kantine en bestuurskamer, globaal zijn de volgende werkzaamheden onderkend:

• Verwijderen grind van het dak
    • Demontage boei delen

Klomp en CME Bouw zijn de aannemers voor deze klus en met de hulp van de leden klaren we deze klus.

• Support met advies

• Financiële ondersteuning

• Support met kennis en arbeid

• Dakbedekking