• Koop online en sponsor tegelijk de club

• Duurzaamheidsproject SV-Ilpendam

• Schilderwerk kantine is gedaan

Dankzij de inzet van Jordy Kramer & Wesley Schram en hun medewerkers is de kantine weer rondom in de verf gezet. Belangrijk was het afwerken van de raamlatten i.v.m. het nieuwe dubbele glas en de extra isolatie in de gevel. Ook de kozijnen en de toegangsdeur waren echt toe aan het goede onderhoudsbeurt.

Mannen bedankt voor jullie inzet, het resultaat mag er zijn! Vakwerk !! Mochten er nog leden zijn die op zoek zijn naar vakmensen:

• Kramer Schilders en Wandafwerkingsbedrijf
    • Schildersbedrijf W. Schram

Kunnen wij van harte aanbevelen!

• Werkgroep 3

Helaas moeten wij de geplande actie om in het komende weekend van 20 en 21 maart, het grind van het dak van de kantine en bestuurskamer te verwijderen af blazen.

Wij geven daarmee gehoor aan de oproep van de overheid om geen groep activiteiten uit te voeren waardoor het Corona virus (te snel) verspreidt kan worden.

Het bestuur van SV Ilpendam.

WERKOMSCHRIJVING

De activiteit zijn de ondersteunende werkzaamheden voor vervanging van de dakbedekking op de kantine en bestuurskamer, globaal zijn de volgende werkzaamheden onderkend:

• Verwijderen grind van het dak
    • Demontage boei delen

Klomp en CME Bouw zijn de aannemers voor deze klus en met de hulp van de leden klaren we deze klus.

• Meedoen?

Als u het belangrijk vindt en mee wilt werken om de kosten voor het duurzaamheid Project van s.v. Ilpendam zo laag mogelijk te houden dan kunt u zich voor de werkgroep van uw voorkeur aanmelden bij:

Marnix Bokhorst
    marnixbokhorst@gmail.com

Fabian Kramer
    Fabian.kramer@hotmail.com
    06 11192526

• Zonnepanelen

• Technical Support

• Bouwbedrijf CME

• Transport

• Support met advies