• Koop online en sponsor tegelijk de club

• Duurzaamheidsproject SV-Ilpendam

• Dakbedekking

• Bouwbedrijf CME

• Support met advies

• Transport

• Financiële ondersteuning

• Werkgroep 3

We gaan het dak vervangen !!

Geef je op voor 1 van onderstaande werkgroepen.

Het bestuur van SV Ilpendam.

WERKOMSCHRIJVING

De activiteit zijn de ondersteunende werkzaamheden voor vervanging van de dakbedekking op de kantine en bestuurskamer, globaal zijn de volgende werkzaamheden onderkend:

Werkgroep 1: week 27 en week 28

• Vrijdag 25 juni aanbrengen randbeveliging dak
    • Vrijdag 25 juni maken glijgoot
    • Verhogen bestaande boeidelen / week 27 / moment nog nader te bepalen ivm voortgang.
    • verwijderen bestaande dakkoepels / week 27 / moment nog nader te bepalen ivm voortgang.
    • Aanbrengen nieuwe boeidelen / week 28 / moment nog nader te bepalen ivm voortgang.

leden van deze groep moeten beschikken over technische / bouwkennis. Werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van Marc / CME Bouw voor de juiste afstemming en benodigde spullen.

De invulling voor deze groep is reeds compleet.

Werkgroep 2: Vrijdag 25 juni & Zaterdag 26 juni

• Vrijdag 25 juni : leggen rijplaten / vanaf 19:00 uur / benodigd 4 - 6 man / 1,5 uur werk.
    • Zaterdag: Afvoeren grind van dak incl. route vrijmaken incl. rijplaten leggen / 2 groepen van 6 / 8 leden / Groep 1 9:00 - 12:00 / groep 2 13:00 - 16:00 uur.

Klomp en CME Bouw zijn de aannemers voor deze klus en met de hulp van de leden klaren we deze klus.

• Meedoen?

Als u het belangrijk vindt en mee wilt werken om de kosten voor het duurzaamheid Project van s.v. Ilpendam zo laag mogelijk te houden dan kunt u zich voor de werkgroep van uw voorkeur aanmelden bij:

Marnix Bokhorst
    marnixbokhorst@gmail.com

Fabian Kramer
    Fabian.kramer@hotmail.com
    06 11192526

• Zonnepanelen

• Technical Support

• Support met kennis en arbeid